Even voorstellen:

Mijn naam is Rob Wouterson en fotografeer uit liefhebberij. Fotograferen deed ik al in het “analoge” tijdperk met een eenvoudige spiegelreflex camera, een “Praktika LTL3” van Oost-Duitse makelij.

Na een lange tijd niet meer actief te zijn geweest met het fotograferen, heb ik in 2014 de liefhebberij weer opgepakt en een mooie digitale systeemcamera de “Samsung NX20” aangeschaft met verschillende objectieven. Na mij te verdiepen in de digitale fotografie en fotobewerking in Lightroom, ben ik echt helemaal gegrepen door deze materie. De mogelijkheden zijn gewoon ongekend en met name in HDR fotografie, kunnen de gemaakte foto’s in prachtige creaties worden omgezet.

906A1942
"The important thing is not the camera but the eye."

Regelmatig trek ik er, met een vriendenclubje, op uit om mee te doen aan Foto Challenges. Zo komen er vele facetten van digitale fotografie en fotobewerking aan bod, zoals Natuurfotografie, Landschapsfotografie, Stadsfotografie, Straatfotografie en Reportagefotografie. Natuurfotografie  en Landschapsfotografie zijn erg boeiend en heb mij daarom, sinds februari 2017,  aangesloten bij VNF-West te Delft.

De activiteiten hebben er zelfs toe geleid, dat ik voor wat relaties, in opdracht waaronder reportages en vastgoed,  ook fotografeer. Via deze website, die ik zelf gebouwd heb, wil ik graag wat werk aan de “wereld” laten zien. En wie weet, vloeien daar opdrachten uit. Voor U misschien? Mocht U geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dat kan heel eenvoudig middels het contactformulier op deze website

Met vriendelijke groet

Rob Wouterson